Wij begrijpen dat het aanvragen van herhaalrecepten een belangrijk onderdeel is van uw medische zorg. Bij Huisartsenpraktijk Alizadeh willen we dit proces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken voor u. Dit herhaalreceptenformulier is ontworpen om u in staat te stellen herhaalrecepten aan te vragen op een gemakkelijke en tijdbesparende manier.

Gelieve de onderstaande informatie in te vullen om uw herhaalrecept aan te vragen. We streven ernaar om uw verzoek zo snel mogelijk te verwerken, zodat u uw medicatie op tijd kunt ontvangen. Indien er vragen of speciale instructies zijn met betrekking tot uw herhaalrecept, kunt u deze ook in het formulier vermelden.

We willen u eraan herinneren dat herhaalrecepten alleen beschikbaar zijn voor medicijnen die eerder door een arts bij onze praktijk zijn voorgeschreven. Als u een nieuw recept nodig heeft of als uw medicatie moet worden aangepast, neem dan contact op met onze praktijk om een afspraak te maken met uw arts.

Dank u voor uw medewerking en vertrouwen in Huisartsenpraktijk Alizadeh. Ons doel is om u te voorzien van de best mogelijke zorg, en we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]