AFSRAAK MAKEN

Voor het maken van een afspraak op dezelfde dag, kunt u bellen tussen 8.00-10.00u. Als het voor u  om medische redenen niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u een huisbezoek aanvragen. Geen vervoer is echter géén reden voor huisbezoek! Een huisbezoek voor dezelfde dag kunt u tot 10.00 uur aanvragen. De huisarts heeft dagelijks spreekuur. Een consult duurt 10 minuten. Heeft u meerdere dingen die u wilt laten beoordelen/wilt bespreken, geeft u dit dan aan bij de doktersassistente, zij zal dan een dubbel consult van 20 minuten inplannen. Indien u de huisarts telefonisch wilt spreken kunt u bellen met de assistente. Zij zal voor u een terugbel-afspraak bij de huisarts inplannen.

TRIAGE

Op verzoek van de huisarts en om een goede planning van het spreekuur te maken, vraagt de doktersassistente naar de reden van uw bezoek. Zo kan er bijvoorbeeld beoordeeld worden of u dezelfde dag moet komen of zelfs met spoed gezien zou moeten worden. Alle medewerkers van de praktijk hebben net als de huisarts beroepsgeheim.

SPREEKUUR ASSISTENTES

De doktersassistentes hebben dagelijks spreekuur van 10.30-11.30u en van 14.00-15.00u. U kunt een afspraak maken voor het meten van de bloeddruk, het maken van een hartfilmpje, enkel/arm- index,  oren uitspuiten, het geven van injecties, hechtingen verwijderen, bloedafname, wondverzorging, OSAS-horloge en het maken van een uitstrijkje in het kader van het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Een keer per twee weken, in de en weken op woensdagmiddag is er wratten-inloopspreekuur van 15.15-16.00u.

BLAASONTSTEKING

Indien u vermoedt een blaasontsteking te hebben, kunt u van maandag t/m vrijdag, indien mogelijk het liefst voor 10.00u, uw ochtendurine inleveren. U kunt tussen 13.00-14.00u bellen voor de uitslag.

UITSLAGEN

Voor uitslagen kunt u tussen 13.00-14.00u bellen met de doktersassistente.

BLOEDAFNAME

Elke maandag is Certe van 8.30-9.30u aanwezig. U kunt dan zonder afspraak bloed laten prikken. Van dinsdag tot en met vrijdagochtend 8.30-9.00u kunt u bij de doktersassistentes bloed laten prikken, hiervoor dient u een afspraak te maken.

VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST I.O.

Mevrouw Gerlach is verpleegkundig specialist i.o en werkt op maandag en donderdag, u kunt een afspraak bij haar maken voor huisartsgeneeskundige zorg, tevens voor o.a. wondverzorging, het verwijderen van moedervlekjes en het plaatsen en verwijderen van een spiraal.

CHRONISCHE ZORG

Jantje Migchels is praktijkverpleegkundige en 4 dagen per week werkzaam. Zij doet spreekuur m.b.t. Diabetes Mellitus, te hoge bloeddruk/te hoog cholesterol, astma/COPD, boezemfibrilleren en Ouderenzorg.

POH-GGZ

De heer Zomer heeft elke woensdag spreekuur. De afspraken zijn voor maatschappelijk en psychische problematiek. Deze afspraken gaan via verwijzing van de huisarts.